Informatieve film over corona voor Crematoria Twente

Crematoria Twente

Informatiefilm Crematoria Twente

Informatieve film
Tijdelijke gedenkplekken voor Crematoria Twente


"Brug"
Een eervolle productie waar we aan mochten werken is deze informatieve film voor Crematoria Twente. Crematoria Twente heeft ons gevraagd om met een concept te komen op welke manier we het beste zichtbaarheid kunnen geven aan de tijdelijke gedenkplekken die op de vier locaties zijn ingericht. Zie hier het resultaat.
 
Het gedicht getiteld "Brug" wordt voorgedragen door Regine Hilhorst en de muzikale begeleiding komt van Hannah Wit.
 
"Mooi gedicht en muzikale omlijsting. De film geeft een goede impressie van de gedenkplekken. De stenen worden al volop beschreven!" - Crematoria Twente
 
Kunnen wij voor u een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm maken?

Neem gerust contact op
 
 
 

 

 

Promotievideo Enschede

UT in de Mediaprijs 2019

Informatievideo Universiteit Twente

Informatievideo
Informatievideo Universiteit Twente


Hoogtepunten van het UT Mediajaar
Al voor het zevende jaar op rij verzorgen wij de 'UT in de Mediaprijs' film. De film bevat hoogtepunten van mediaoptredens van het afgelopen jaar. Deze hoogtepunten geven wij weer door een selectie van geanimeerde krantenartikelen en tv-optredens waarin wetenschappers meer vertellen over hun onderzoek en over hun mediaoptreden.

Onze aanpak:
UT vroeg ons een informatieve film te maken om de hoogtepunten op een flitsende en heldere manier weer te geven. Samen met de UT hebben we de voorbereidingen getroffen. De interviews met de wetenschappers hebben we opgenomen en de tv-fragmenten hebben we verwerkt in de montage. Ook de krantenartikelen hebben we geanimeerd.
 
Kunnen wij voor u een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm maken?

Neem gerust contact op
 
 
 

 

 

Promotievideo Enschede

What is a bank statement?

Informatievideo Universiteit Twente

Informatievideo
Informatievideo Universiteit Twente


Wat is een bank statement?
Voordat internationale studenten komen studeren aan de Universiteit Twente moeten ze zich aanmelden en een bank statement aanleveren. Een bank statement is een bewijs van de bank die de aankomende student moet kunnen overhandigen. Maar wat is dit precies voor document en op welke manier kun je dit document het beste aanleveren? UT vroeg ons een informatieve film te maken om dit proces te verduidelijken.

Onze aanpak:
Samen met de UT hebben we het script opgesteld en afgestemd op de doelgroep. Tijdens de draaidag hebben we gefilmd met de Ronin om dynamische beelden te creëren. In Postproductie hebben we kleureffecten en filters toegepast om een fijne sfeer weer te geven. Daarnaast hebben we gewerkt met splitscreens om er een levendige montage van te maken.
 
Kunnen wij voor u een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm maken?

Neem gerust contact op
 
 
 

 

 

Haagse lijsttrekkers voor de camera van Moekotte Media

Nieuwbouw Medisch Spectrum Twente


Informatiefilm
Drie jaar lang werkten we aan deze productieVideoproductie over de nieuwbouw van het MST
In 2016 is het nieuwe Medisch Spectrum Twente in Enschede in gebruik genomen. Vier jaar is er gebouwd aan een van de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. De film is een productie voor Voskamp Groep B.V. die al vanaf het begin van de bouw was betrokken als leverancier. In 2014 mochten we als filmploeg naar binnen en volgden we de bouw en met name de werkzaamheden van Voskamp op de voet. In januari 2016, vlak voor opening, maakten we de laatste beelden en konden we beginnen aan de montage van de film. Moekotte Media Videoproducties heeft de hele productie verzorgt, van script, verhaallijn, beelden, animaties tot montage.
 
Kunnen wij voor u een promotiefilm, bedrijfsfilm of informatiefilm maken?

Neem snel contact op
 
 
 

 

 

Promotiefilms Saxion over NSE

Saxion over de Nationale Studenten Enquete


Informatiefilm
Saxion AGZ over de Nationale Studenten Enquete 2016
Saxion AMM over de Nationale Studenten Enquete 2016

Saxion AMA over de Nationale Studenten Enquete 2016Studenten worden bedankt voor het invullen van de NSE
Voor onderwijsinstelling Saxion hebben wij een vijftal films (3 Nederlandstalig, 1 Engelstalig en 1 Duitstalig) gemaakt voor diverse academies over de uitslag van de Nationale Studenten Enquete 2016. In de korte films komt de opleidingsdirecteur aan het woord die meer vertelt over de uitslag van de NSE. Ook geven studenten op een eerlijke manier hun mening over de kwaliteit van het onderwijs. Omdat de cijfers van de NSE zeer recent zijn uitgekomen hadden wij te maken met een strakke deadline. Binnen 1 dag hebben wij zowel gefilmd op de locaties in Deventer en Enschede en hebben wij de vijf films geproduceerd, gemonteerd en opgeleverd. De films worden ingezet op de social media kanalen van Saxion en zijn bedoeld om studenten te informeren over de uitslag van de NSE. De academies waar wij een film voor hebben geproduceerd zijn: Academie Mens en Arbeid, Academie Gezondheiszorg en Academie Mens en Maatschappij.

Benieuwd of wij voor u een promotiefilm kunnen opnemen?

Neem gerust contact op