Bedrijfsfilm Voskamp Beveiligingstechniek

Bedrijfsfilm Voskamp De Noordrand

Bedrijfsfilm Voskamp 'De Noordrand'

Promotiefilm
Samen sterk in maatwerk!
Tijdens renovatieproject ‘De Noordrand’ in Deventer levert bouwbedrijf Voskamp Groep veel verschillende producten en diensten. Van zonnepanelen, serres, schroeven tot cup-a-soup. Een mooie case voor Voskamp en een uitgesproken kans om dit project als voorbeeld te nemen voor een promotionele bedrijfsfilm. Maar hoe zorg je ervoor dat al deze producten en diensten samen komen tot een flitsende film? Dit was gelijk onze opdracht: laten zien dat de verschillende divisies van Voskamp intensief samenwerken waarbij het motto ‘Samen sterk in maatwerk’ steeds als leidraad wordt gebruikt om de film vorm te geven.
 
We hebben er voor gekozen om de film per divisie op te bouwen en te laten zien welke werkzaamheden de verschillende divisies voor hun rekening nemen. De koppeling naar project De Noordrand wordt steeds gemaakt. De film wordt ingezet om potentiële klanten kennis te laten maken met Voskamp.
 
 
 
Ook een promotie- of bedrijfsfilm voor uw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact op
 
 
 

 

 

Productfilm voor Voskamp Groep

Araco International

Araco International Beursfilm.

Corporate film
Internationale uitstraling
Araco International heeft deze corporate film gebruikt tijdens een beurs in Frankfurt. De textielimporteur uit Enschede heeft Moekotte Media Videoproducties gevraagd een film te maken waarin de professionaliteit van het bedrijf goed naar voren komt.
 
Araco International heeft vestigingen in China, Bangladesh, Bulgarije en Roemenië en levert t-shirts, sjaals, petjes, mutsen, handdoeken en nog veel meer aan wederverkopers van relatiegeschenken en bedrijfskleding.