Winkelcentrum Marketing en promotie voor Op de Brouwerij

Sinds april maakt Moekotte Media Videoproducties in opdracht van de winkeliersvereniging van Winkelcentrum Op de Brouwerij social media content in tekst, fotografie en video. De wens van de winkeliersvereniging om meer zichtbaar te zijn online met als doel meer consumenten te verleiden om naar het winkelcentrum te komen pakken wij graag met beide handen aan. Met 10,1 miljoen Nederlanders die een Facebookprofiel hebben waarvan 6,8 miljoen dagelijks gebruikmaken van Facebook was dit social media platform een logische keuze.

Samen met de winkeliersvereniging en de retailers werken wij aan de beste marketingstrategie en hebben wij een mediaplan opgesteld. Daarna hebben wij een Facebook bedrijfspagina aangemaakt en doorlopend gevuld met content. Onze aanpak bestaat uit het creëren van campagnes voor diverse winkels door middel van het uitlichten van acties, activiteiten en promoties, maar ook door nieuwtjes en laagdrempelige feelgood berichten.

Content in video, tekst en foto

Hierbij bedenken wij de content en schrijven en fotograferen wij zelf. Daarnaast onderscheiden wij ons als marketingpartner door in te zetten op online video. Van elke winkel produceren wij een korte video sfeerrapportage, waarbij we inzetten op beleving en gastvrijheid. Wanneer we de juiste, creatieve mix van tekst, beeld en fotografie inzetten spreekt dat de juiste doelgroep aan. Uiteindelijk leidt dit tot betere bezoekersaantallen en daardoor tot een hoger uitgavepatroon. Op deze pagina vind je alle videocontent voor het winkelcentrum.

Over Winkelcentrum Op de Brouwerij

Winkelcentrum Op de Brouwerij is gelegen in hartje Roombeek in Enschede. De wijk die na de vuurwerkramp compleet is verwoest is anno 2019 compleet herbouwd. Bij een bloeiende wijk hoort ook een volwaardig winkelcentrum. Het winkelcentrum telt twintig winkels zoals twee supermarkten, verschillende versspeciaalzaken, horecagelegenheden, en diverse winkels op gebied van persoonlijke verzorging.

Ga voor marketing en promotie

Bent u centrummanager van een winkelcentrum of winkelier en wilt u meer doen met social media? Wilt u online video inzetten voor uw winkel of shop? Als partner verzorgen wij de complete strategie en uitvoering. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. op en samen bekijken we welke strategie het beste bij uw winkelcentrum past.

 

Heb jij onze nieuwe showreel al gezien?

Afgelopen tijd hebben wij ontzettend veel mooie videoproducties mogen uitvoeren. Daarvoor zijn we onze partners zoals UT, Saxion, Dura Vermeer, TSM, Voskamp en vele andere ontzettend dankbaar voor! Een greep uit deze mooie projecten vind je in onze nieuwe showreel hieronder. Ben je op zoek naar een professionele film voor online of offline gebruik? Laat het ons weten! We denken graag mee.
 
 

Waarom beeld- en kleurcorrecties noodzakelijk zijn

Na het editen is het tijd om de video te perfectioneren door middel van beeldbewerking en kleurcorrecties. Dit is vrijwel altijd noodzakelijk. Beeldbewerking en kleurcorrecties stellen ons niet alleen in staat om de belichting te veranderen, contrasten te vergroten en kleuren te veranderen, maar ook om een geheel eigen look and feel te creëren waardoor het verhaal nog krachtiger bij de kijker over komt.
 
 
Om een voorbeeld te geven van hoe de sfeer tot zijn recht komt door kleurcorrecties hebben we het bovenstaande filmpje gemaakt. Hierin zie je links de beelden rechtstreeks vanuit de camera. Rechts is het gecorrigeerde beeld na het toepassen van beeld en kleurbewerkingen. Voor deze productie in opdracht van de Universiteit Twente hebben we gebruik gemaakt van twee complementaire kleuren namelijk oranje en blauw. Deze ‘Orange and Teal’ kleurenset zijn dus complementair en staan tegenover elkaar in de kleurencirkel, waardoor ze goed bij elkaar passen.